Dalton Kwaliteit Bedrukking & het Merken
Praktijk  

Dalton Dienstverlening en de totale ondernemingsgroep

Sinds de oprichting van de Onderneming in 1947, heeft de Dalton Groep zich ontwikkeld als een wereldwijd netwerk van verschillende bedrijven. Vanaf het begin is altijd de doelstelling geweest de ontwikkeling van innovatieve producten voor de agrarische sector. Het produceren van oormerken en oplossingen bieden voor electronische Identificatie van dieren zijn de belangrijkste taken van de Dalton Groep.

In 2005 werd Dalton Oostenrijk opgericht, centraal gezeteld in Waldhausen in het gebied Strudengau. Vanuit dit nieuwe kantoor in Waldhausen worden hier wereldwijd de projecten zoals de Marketing en de Reclame van het concern aangestuurd. 

Tot de kerntaken van Dalton behoren niet alleen de producten voor de agrarische sector, maar ook Electronica, Techniek, Matrijzenbouw en Spuitgiettechhniek in Kunststof. Dalton houdt zich werelwijd bezig als de specialist op deze gebieden.


 
   

Ondernemingen behorend tot de Dalton-Groep

Dalton EID Systems Limited
Fabrikant van elektronische Dierherkennings- en Identifikatie systemen. Fabrikant en verkoop voor de daarbij behorende benodigde producten.

Dalton Chemicals Ltd.
Europees centraal centrum voor de Verkoop, Dienstverlening, Productie van spuitgietmatrijzen –en Laserbedrukkingsmachines.

Dalton Group Ltd.
Fabrikanten en wereldwijd Distributeurs van Identificatie Systemen voor Dieren en aanverwante artikelen.


 
Tel.: 0544 3724 97 | Fax: 0544 3724 75 | eMail
 
Home | Contact | Copyright © 2009 Dalton Continental BV. Alle rechten voorbehouden.